Pages

Subscribe:

21 Haziran 2013 Cuma

Yüzerek Fazlalıklarınızdan Kurtulun

Sıcağın kendini gösterdiği bu günlerde hem eğlenip hemde kilolarınızdan kurtulmak ister misiniz ? O zaman bu yazı tam sizlere göre.

Bu yazımda yüzmenin faydalarını ve yüzmenin bedeninizde ki etkisini atlatacağım. Yüzmek sıcak havalarda bildiğiniz üzere çok eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek anlamına gelir çalışan insanlar bunun değerini çok iyi bilir 1-2 haftalık güzel bir tatili kim istemez ki.

Evet tatili hem dinlenmek hemde spor için kullanabiliriz.Yüzerek kilo vermek isteyen insanların başvurması gereken en iyi yöntem su jimnastiğidir. Su jimnastiği tüm bedeni çalıştırır ve yağ yakımını hızlandırır. Yüzerek kilo vermek isteyen insanların en çok kullandığı yüzme stilleri sırtüstü ve kelebek stili yüzmedir bu iki stil tüm vücudun çalışmasına ve yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur günde sadece 1 saat yüzerek dengeli beslenme ile rahatlıkla kilo verilebilir. Yüzmenin etkili olmasını protein ağırlıklı beslenmek gerekmektedir. Protein ağırlıklı beslenmekten bahsederken kesinlikle protein hapı veya toz kullanmanızdan bahsetmiyorum tabi ki bu toz ve hapların etkisi vardır ancak yüzme ile kilo vermek istiyorsanız doğal beslenmeniz gerekmektedir.

Yüzme işleminizi 3 tur ile yapın iki turu hızlı yüzme 1 turu ise yavaş yapmanız gerekir. Aralarında kendinize göre dinlenme vakitleri bırakın. Bu İşlemi 1 saat boyunca tekrarlayın dengeli beslenmeli ile güzel sonuçlar alabileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder